Végre! Újra! Együtt!

Évfolyam vacsora a Vasmacska Étteremben

 Másfél évvel ezelőtt 2019 novemberében volt a legutóbbi évfolyam vacsora. A hosszú pandémia miatti szünet után ismét együtt töltöttünk egy hangulatos estét a kies Duna parton. Budafokon , a Vasmacska Terasz étteremben találkoztunk rekord létszámban, több régi-új résztvevővel. Nagykanizsától  Debrecenig, Tiszaújvárostól Szekszárdig, Veszprémtől Miskolcig érkeztek a résztvevők, többen pedig  külföldi utazásuk miatt mentették ki magukat.  Az időjárás is kegyes volt hozzánk, gyönyörű napsütésben, kellemes időben töltöttük el az estét és még a közeledő vihar is elkerült Bennünket.

A hosszú kihagyás alatt rengeteg dolog történt, „volt mit megbeszélni”, így az együtt töltött néhány óra nagyon gyorsan elrepült. Nagyon szomorú, hogy az utolsó találkozás óta két felejthetetlen barátunk, Kis Ali és Mozó örökre elhagyott Bennünket, viszont nagyszerű hír, hogy évfolyamunk az elmúlt időszakban is több új unokával gyarapodott !

Csak azok kedvéért, akik esetleg nem mindenkit ismernek fel a fényképeken ? , a résztvevők névsora: Tetya és Gál Zoli, Dudás Peti és Koncsik Józsi, Bátori Petya és neje , Henrik, Zsíros Laci és Icuska, Rapp Béla és Némo, Boci és Tóth Juci,  Szécsi Szilvi, Török Mónika, Etler Ottó és Kucsera Sanyi, Sipos Laci, Angyalfy Éva, Szabó Csaba és neje , Bugi, Emőke és Galamb.

Mindenki nagyon élvezte a találkozást és megegyeztünk, hogy ősszel újra találkozunk !

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.