Adományozás a Dr. Marton Gyula MÉRTÉK Díj alapítványra

Kedves Évfolyamtársak !

2013-ban alapította az évfolyam  a “Dr. Marton Gyula MÉRTÉK díjat”, abból a célból, hogy kifejezzük hálánkat az Egyetemnek és támogassuk a tehetséges vegyészmérnök  hallgatók tanulmányait.

Az ösztöndíj Etler Ottó, Bocz András és Stribl Tünde kuratóriumi tagok javaslata alapján kerül kiosztásra. Az ösztöndíj mértéke 100 ezer Ft, amit a tanévnyitó ünnepségen kell átadni, példát mutatva a gólyáknak. A kuratórium döntése alapján ösztöndíjban több hallgató is részesülhet.

Az elmúlt 9 évben 2013 óta összesen 10 elsőéves hallgató részesült az ösztöndíjban. A díjazottakról és a díjátadásokról szóló beszámolókat az évfolyam honlapon megtaláljátok.

Ezúton is köszönjük az eddigi pénzügyi hozzájárulásotokat, amelyek lehetővé tették az ösztöndíjak kiosztását.  Ám az elismerés jövőbeli működtetéséhez, további anyagi fedezet szükséges.

Az ösztöndíj forrását a támogatók az

Ipar a Veszprémi Mérnökképzésért Alapítványon (IVMA) keresztül fizethetik be

Számlaszáma: 10200713- 48010265-00000000,

a megjegyzés rovatba be kell írni: VVE83 .

Kérjük, hogy aki egyetért az ösztöndíj céljaival, feltételeivel és anyagi helyzete lehetővé teszi, az a fent leírt módon az Alapítvány nevére, számlájára a szükséges megjegyzéssel ellátva utalja át felajánlását. Hangsúlyozzuk, hogy nincs kicsi vagy nagy összeg, a lényeg, hogy aki adja, “jó szívvel” adja.

FONTOS: aki utalni fog az Alapítványnak, az E-mailban írja meg Etler Ottónak oetler@cmlabor.hu ( csak neki  ), hogy mennyit utalt, hogy vissza tudjuk ellenőrizni az alapítvány számláján az utalásokat.