19 in 9

December 2.-án tizenkilencen találkoztunk a kilencedik kerületi Kilenc kert étteremben a szokásos féléves évfolyamvacsorán. A hely specialitásai a különböző „kézműves” hamburgerek voltak, mindenféle ízesítéssel és rendkívül gusztusos tálalással. Szakértőink szerint még a vegán burger is nagyon jó volt, teljesen olyan íze volt mint a marhából készültnek. Italfronton is a „kézműves” vonalra mentünk rá, a békésszentandrási kézműves sörfőzde különlegességeit kóstoltuk végig , mindenféle barna, IPA és gyömölcs ízesítésű söröket. Egyes bátor , vállalkozó szellemű egyének még egy kísérletnek is alávetették magukat , megkóstolván a sörfőzde egyik tesztelés alatt álló különlegességét – jó volt.

Fontos döntések is születtek az este folyamán. Mivel ismét csak úgy elszaladt öt év, meg kell kezdeni a felkészülést a jövő évi jubileumi 40 éves évfolyamtalálkozóra. A dátumot még nem tudjuk, de biztos, hogy nem június 3.-án lesz. Akkor „lakodalom lesz a mi utcánkban”, mármint az évfolyam utcájában. Jövőre Veszprém lesz Európa kulturális fővárosa , mint azt bizonyára sokan tudjátok, ezért programokban biztos nem lesz hiány az évfolyam találkozó alatt sem. Gondolatban már megkezdhetitek a felkészülést…

A további hírekkel a jövő év elején jelentkezni fogunk.