MÉRTÉK Díj 2021

A COVID-19 járvány miatt egy év kihagyással, idén került hetedik alkalommal átadásra az 1983-ban végzett Nehézvegyész Szak által alapított „ Dr. Marton Gyula MÉRTÉK Díj” . A díjban az az elsőéves vegyészmérnök hallgató részesülhet, aki kiemelkedő tanulmányi eredményei mellett közösségi munkájával és tevékenységével is példát mutat diáktársai számára. A díjat a hagyományok szerint a Pannon Egyetem Mérnöki Kar évnyitóján adják át a Kuratórium képviselői a díjazottnak.

A 2021 évi díjazott, Patthy Gergely vegyészmérnök alapszakos hallgató szeptember 10.-én vehette át az elismerést az évfolyam és a kuratórium képviselőitől Kepesné Vörös Marianntól, Etler Ottótól és Bocz Andrástól.

Patthy Gergelyt vegyészmérnöki alapszakos hallgatót a dékánság javasolta a díjra. Gergely összesített korrigált kreditindexe 3,90. Minden tárgyat teljesített, az előírt 60 helyett 61 kreditet szerzett az első két félévben.

Gergely Vas megyei gyerek, nem rajong az online oktatásért. Csak szeptember -októberben volt jelenléti oktatásuk. Ahogy mondta: a fizika labor során még a kiskocsit és az ingákat elkészítette otthon a konyhában, de a kémia laborhoz már kevés alapanyagot talált…

Gratulálunk a díjazottnak és további sikereket kívánunk neki tanulmányai során !