„Dr. Marton Gyula MÉRTÉK díj” – alapítvány támogatása

IMG_2392Kedves Évfolyamtársak !

2013-ban alapította az évfolyam  a “Dr. Marton Gyula MÉRTÉK díjat”, abból a célból, hogy kifejezzük hálánkat az Egyetemnek és támogassuk a tehetséges vegyészmérnök  hallgatók tanulmányait.

Az ösztöndíj Etler Ottó, Bocz András és Stribl Tünde kuratóriumi tagok javaslata alapján kerül kiosztásra. Az ösztöndíj mértéke 100 ezer Ft, amit a tanévnyitó ünnepségen kell átadni, példát mutatva a gólyáknak. A kuratórium döntése alapján ösztöndíjban több hallgató is részesülhet.

2013-ban a 30 éves évfolyamtalálkozó alkalmából két hallgató, 2015-ben pedig egy hallgató részesült ösztöndíjban a “Dr. Marton Gyula MÉRTÉK díj” keretében.

Ezúton is köszönjük az eddigi pénzügyi hozzájárulásotokat, amelyek lehetővé tették az ösztöndíjak kiosztását.  Ám az elismerés jövőbeli működtetéséhez, további anyagi fedezet szükséges.

Az ösztöndíj forrását a támogatók az

Ipar a Veszprémi Mérnökképzésért Alapítványon (IVMA) keresztül fizetik be

(Kereskedelmi és Hitelbank Rt. Veszprém, Kossuth u. 6. Számlaszáma: 10200713- 48010265-00000000, a megjegyzés rovatba be kell írni: VVE83 ).

Kérjük, hogy aki egyetért az ösztöndíj céljaival, feltételeivel és anyagi helyzete lehetővé teszi, az a fent leírt módon az Alapítvány nevére , számlájára a szükséges megjegyzéssel ellátva utalja át felajánlását. Hangsúlyozzuk, hogy nincs kicsi vagy nagy összeg, a lényeg, hogy aki adja, “jó szívvel” adja.

FONTOS: aki utalni fog az Alapítványnak, az E-mailban írja meg Stribl Tündének (csak neki) tunde@almos.vein.hu, hogy mennyit utalt, hogy vissza tudjuk ellenőrizni az alapítvány számláján az utalásokat.

Üdvözlettel

a Kuratórium

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.