Találkozó Patrickkal

Az archívumból került elő a mellékelt fénykép, még tavaly 2012-ben “hazánkba látogatott” Patrick S. Dallas. Ez alkalommal két este is találkoztunk és beszélgettünk.

Patrick Silvester Dallas hivatalos üzleti útra Magyarországra látogatott június 15-18 között. De arra is sort kerített, hogy találkozzon a “ráérő” évfolyamtársakkal. Köszönhetően Török Móni áldozatos, fáradtságot nem kímélő szervező munkájának több évfolyamtársunknak (főként a volt “rendszeresek” képviseltették magukat) sikerült nagyon jó hangulatú estéket eltölteni Patrickkal néhány korsó sör mellett. A látogatásról remélhetőleg hamarosan fényképes tudósítást is közlünk ( feltéve, ha Móni nem felejtette el a fényképezőgépet szombaton).

Egy szomorú hír a fenti találkozó kapcsán: a szervezés során jelezte Plajner Tibi, hogy évfolyamtársunk Csikós Csaba a tavalyi évben elhunyt. Emlékét megőrizzük.

Egy hozzászólás a következőhöz: “Találkozó Patrickkal

  • 2017-03-13 at 22:06
    Permalink

    Csodajó volt találkozni Patrickal, talán negyed óra kellett, hogy ismét tökéletesen beszéljen magyarul, eszméletlen gyorsan felevenítette tudását. Nagyon jól éreztem magamat!!!

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.